,,Moda dintotdeauna” – expoziție la Biblioteca Județeană

Luna celebrării eternului feminin este marcată la Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba printr-o expoziție de artă intitulată ,,Moda dintotdeauna”. Elevii claselor a IX-a B și a XI-a C, profil design vestimentar, de la Colegiul Tehnic ,,Apulum” din Alba Iulia vor expune mai multe lucrări.

Pe toată perioada lunii martie vor fi expuse la Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba lucrările elevilor coordonați de profesoara Lucia Conțan.

Vernisajul expoziției ,,Moda dintotdeauna”  va avea loc în data de 5 martie 2019, ora 11:00.

Acesta va fi urmat de momente de lectură interactivă întreținută de bibliotecare și elevi, care vor lectura pagini de poezie românească dedicate femeii.

În finalul manifestării va fi prezentată expoziția de carte intitulată ,,Modă. Fashion. Design”, expoziție ce va cuprinde peste 20 de cărți tematice aflate în colecțiile bibliotecii.

Pe tot parcursul lunii martie cititorii care vor trece pragul bibliotecii vor putea admira lucrările elevilor și vor primi din partea bibliotecarelor răvașe cu poezii dedicate femeii, în semn de respect pentru cei care au scris și pentru cei care citesc acest gen literar.

Articolul precedentMărțișor Călător la Casa de Cultură a Studenților
Articolul următorTrei cazuri suspecte de scarlatină la o grădinița cu program prelungit din Alba Iulia

Comments are closed.