A început a doua ediție a târgului Erasmus+

Centrul de Relații Internaționale al Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, cu implicarea Erasmus Student Network Alba Iulia, organizează în perioada 4-8 martie 2019, a doua ediție a târgului Erasmus+.

În curtea principală a universității, de luni până vineri, în intervalul orar 9:30-14:30 se desfășoară Târgul Erasmus+ al UAB.

Evenimentul se adresează studenților UAB, dar și elevilor liceelor din clase terminale, interesați să cunoască mai multe informații despre oportunitățile de studiu sau practică pe care UAB le oferă prin intermediului programului Erasmus+.

Consilierii Erasmus+ ai Universității, cât și studenții voluntari ai centrului și studenți ai Erasmus Student Network Alba Iulia vor oferi informații cu privire la cele peste 150 universități partenere în cadrul programului Erasmus+, cu privire la companiile la care studenții pot efectua stagii de practică, de asemenea cu privire la bugetul pentru fiecare acțiune în parte și la selecția candidaților.

Luni, 4 martie 2019, în amfiteatrul A9 al UAB, va fi susținută o prezentare detaliată a oportunităților de studiu și practică de către Biroul Erasmus+ al Centrului de Relații Internaționale.

AIESEC (filiala Cluj Napoca), una dintre cele mai mari organizații internaționale studențești din lume, implicată în problematici globale, leadership și management , va oferi o prezentare a oportunităților de practică miercuri, 6 martie 2019, de la ora 12:00, în Sala Senatului a UAB, Palat Apor, etaj 1.

Târgul Erasmus+ al UAB se va încheia vineri, 8 martie 2019, ora 12.00, în curtea principală a universității, printr-un moment special care va marca Ziua Femeii și începutul primăverii.

Articolul precedentExponatul lunii martie la Muzeul Unirii
Articolul următorFOTO : Strategia de țară pentru Inteligența artificială – Studiu de caz – România.

Comments are closed.