10 mii de euro l-a costat pe un bărbat minciuna unei femei care l-a păcălit că se mută cu el

Un bărbat prins în „mrejele” unei femei i-a trimis acesteia de peste 20 de ori o sumă totală de aproape 10.000 de euro după ce a fost convins că aceasta se va muta cu el.

Femeia (M. J.) și-a dat un nume fals și la abordat pe bărbatul din Alba Iulia, cu promisiunea că va merge să locuiască împreună cu el.

Folosindu-se de această situație, escroaca a reușit să își convingă victima să îi trimită diverse sume de bani. Faptele au avut loc în perioada octombrie 2020 – martie 2021, menționează ziarul Unirea.

Femeia a invocat diverse motive cum ar fi plata unei taxe de studii, probleme minore de sănătate și chiar o operație care consta în montarea unui dispozitiv pe cord.

În momentul în care a constatat că a fost înșelat și că femeia nu mai dorea să ia legătura cu el, bărbatul a depus plângere la poliție. Anchetatorii au descoperit numele real al femeii și au deschis un dosar penal, finalizat cu trimiterea acesteia în judecată.

„În perioada 02.10.2020 – 09.03.2021, inculpata J., folosind numele altei persoane, a indus în eroare victima M. cu privire la intenția de a avea o relație și de a se muta împreună cu aceasta, context în care, invocând diferite motive false (plata unei taxe de studii, dificultăți financiare, probleme de sănătate, sustragerea unei sume de bani, distrugerea unui telefon, montarea unui dispozitiv medical pe cord etc), a convins persoana vătămată să îi transfere, prin persoane interpuse și în 25 de tranșe, suma totală de 46.000 de lei”, au precizat procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia

Dosarul de înșelaciune a fost înregistrat în 24 august 2022 pe rolul Judecătoriei Alba Iulia unde va intra în procedura camerei preliminare. Un magistrat va verifica legalitatea administrării probelor de către procuror.

Sursa: Realitatea de Alba

Articolul precedentCodrin Ștefănescu și Liviu Dragnea, la cuțite! ANUNȚUL care îl îngroapă definitiv pe fostul lider PSD: „Am pus punct relației cu acest om. Este ireversibil”
Articolul următorCum a fost înșelat un bărbat din Sebeș cu bijuterii false

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.