VREMEA AZI – Frig și ceață dimineața, peste 20 de grade la prânz

Chiar dacă rămâne caldă în jumătate sudică a țării, vremea va fi ceva mai rece și mai închisă în restul țării, cu elemente caracteristice acestei perioade a anului. Astfel, în jumătatea nordică sunt posibile precipitații, iar la orele dimineții se poate forma ceață.

Cel mai frig va fi în nordul Transilvaniei şi în Maramureş, unde maximele nu vor mai trece de 17 grade Ceslius. În zonele de depresiune este posibil să se formeze ceață.

COD GALBEN de ceață. Vizibilitate scăzută pe șosele

În Dobrogea și în Bărăgan, atmosfera este variabilă, iar cerul se arată parțial noros. Temperatura maximă a zilei va ajunge la valoarea de 22 grade Celsius.

În sudul Moldovei și nordul Munteniei, vremea va fi mai mult închisă și există șanse de precipitații în cantități reduse, mai ales la finalul zilei. Temperatura maximă va ajunge la 22 grade Celsius.

În nordul Moldovei și în Bucovina, atmosfera este variabilă, iar vântul suflă moderat. Maxima zilei va urca până la valoarea de 22 grade Celsius.

În Oltenia, vremea este însorită, cu maxime ce pot ajunge până la 24 grade Celsius. Și în sudul Munteniei, vremea se menține însorită, cu maxime de până la 22 grade Celsius.

În Bucureşti vremea va fi frumoasă și mai caldă ca ieri, cu temperaturi de până la 22 de grade în jurul prânzului. 

 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentOperațiune de proporții la nivel național, împotriva crimei organizate. Sute de descinderi și percheziții
Articolul următorNicolae Ciucă, despre votul istoric din PE: Admiterea în Spațiul Schengen tocmai a intrat pe ultima sută de metri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.