Vremea astăzi, 5 decembrie. Ninsori, lapoviță și condiții de polei în multe regiuni

Astăzi înnorările vor fi mai persistente în sud şi în est unde local vor fi ploi slabe sau burniţă, iar în celelalte regiuni cerul va fi temporar noros şi va ploua pe arii restrânse, mai ales în nord-vestul țării.

În Moldova vor fi şi precipitaţii mixte, sub formă de ninsori şi lapoviţă şi vor mai fi condiţii de polei. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 grade în nordul Moldovei şi 11 grade în dealurile din Banat şi Crişana.

În București vremea se va menţine închisă şi temporar va ploua slab. Vântul va sufla moderat, iar temperatura maxima, la amiază, va fi de 4, cel mult 5 grade. 

La munte valorile termice vor fi peste cele specifice acestei perioade. Cerul va avea înnorări şi local se vor semnala precipitaţii, mai ales sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Izolat vor fi condiţii de polei, iar vântul va sufla moderat, cu intensificări în Munţii Banatului şi pe alocuri în restul zonei montane.

Temperaturile vor fi cuprinse între 0 grade la Sinaia, 2 la Predeal, iar maxima de 5 grade se va înregistra la Stâna de Vale.

Articolul precedentDiaspora, cel mai mare investitor în România. Peste 65 de miliarde de euro în țara noastră din afara granițelor
Articolul următorNouă TAXĂ: pacienții care aleg un anumit medic la stat vor plăti serviciul, numit COPLATĂ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.