Vremea astăzi, 28 noiembrie

Astăzi se vor semnala precipitaţii slabe, predominant sub formă de ploaie, mai ales în vestul, centrul şi nord-vestul ţării unde vom avea parte și de ceaţă.

În zonele de deal, cerul va deveni variabil, iar precipitaţiile vor fi mixte și vom avea posibile fulguieli sau lapoviţă. Izolat vor fi condiţii de polei, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în sudul Banatului, în Bărăgan, dar şi în Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 şi 8 grade, cu cele mai ridicate valori în vestul țării.

În București, vremea va fi predominant închisă, iar trecător mai ales spre seară va ploua slab. Temperatura maximă, la amiază, va fi de 5, cel mult 6 grade.

La munte, cerul va fi parţial noros, iar pe alocuri, temporar, va mai ninge slab, mai ales la începutul zilei. Vântul va sufla moderat, cu uşoare intensificări în Munţii Banatului şi în vestul Carpaţilor Meridionali. Valorile termice nu vor avea variaţii semnificative faţă de ieri și vom avea -2 grade la Sinaia și Semenic, 0 grade la Păltiniș, iar maxima de 3 grade se va înregistra la Stâna de Vale.

 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentUn val de aer polar în România
Articolul următorMarian Vanghelie dinamitează scena politică: Alegerile la primăria Capitalei și la toate sectoarele au fost FRAUDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.