Vremea 4 septembrie – Vreme rece la început de septembrie

Vremea rămâne răcoroasă în data de 4 septembrie.

Temperaturile vor fi în creștere în majoritatea zonelor țării, iar în vest, nord-vest și în centru se vor apropia de cele normale perioadei. Vîntul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-est și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 26 de grade. Pe arii restrânse, dimineața, va fi și ceață.

În capitală, vremea se va încălzi ușor, însă va fi mai rece decât în mod normal pentru început de septembrie. Cerul va avea înnorări, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade. Dimineața se mențin condițiile de ceață.

La munte, Cerul va fi temporar noros și pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe creste. Valorile termice vor fi în uşoarã creştere. Dimineața și noaptea, pe văi și în depresiuni va fi ceață. Așadar vor fi 15 grade în Păltiniș, 16 grade în Predeal, 13 grade în Semenic, 12 grade în Sinaia, 18 grade în Arieșeni și 9 grade pe Vârful Toaca. 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentPASTILA PENTRU SUFLET
Articolul următorAproape 3 milioane de elevi și preșcolari încep luni cursurile – Care va fi structura anului școlar 2022-2023

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.