Vremea 18 februarie – Diferențe uriașe de temperatură de la o oră la alta

Vremea în data de 18 februarie vine cu temperaturi schimbătoare de la o oră la alta.

Astazi, regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori peste normele climatologice în cea mai mare parte a tarii; temperaturile maxime se vor încadra în general între 7 şi 15 grade. Va ploua slab pe arii restranse în Transilvania si Moldova si izolat în Banat, iar spre seara în Dobrogea si în dealurile Olteniei si ale Munteniei. Vântul va avea usoare intensificari (rafale de 45…50 km/h) în Moldova, Dobrogea, estul Munteniei.

In Bucuresti, temperaturile vor fi mai mari decat cele specifice perioadei, astfel încat maxima va fi de 9…11 grade. Cerul va avea înnorari, dar conditiile de ploaie slaba vor fi reduse.

La munte, regimul termic va scadea usor comparativ cu cel din intervalul precedent si se va apropia de cel normal pentru aceasta perioada din an. Vor fi precipitatii slabe, predominant sub forma de ninsoare. Vântul va avea usoare intensificari pe parcursul zile pe creste. 

 
 

Sursa: Newsinn

Articolul precedentPASTILA PENTRU SUFLET
Articolul următorAlexei Navalnîi, onorat la București. Flori albe și lumânări în fața Ambasadei Rusiei, în memoria celui mai aprig opozant al lui Putin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.