victorie

S-au stabilit datele și orele meciurilor dintre Volei Alba Blaj și Galatasaray Istanbul, din cadrul sferturilor de finală ale Cupei CEV la volei feminin.

Confruntarea tur va avea loc la Istanbul, miercuri 6 februarie, de la ora 18:00 (ora României), în timp ce partida retur se va disputa în Sala Transilvania din Sibiu, marți 12 februarie, de la ora 17:00.

Dacă se va califica în semifinalele competiției, vicecampioana Europei va juca cu învingătoarea dintre Știința Bacău și VK Up Olomouc.

Următorul meci al vicecampioanei Europei este programat sâmbătă, 2 februarie, de la ora 18:00, când Volei Alba Blaj va întâlni, în deplasare, U NTT Data Cluj, în cadrul etapei a XII-a a Diviziei A1.

În altă ordine de idei, partida CSM Târgoviște – Volei Alba Blaj, din etapa a XIII-a a campionatului, care ar fi trebuit să se dispute pe 9 februarie, a fost amânată, cu acordul ambelor echipe, pentru o dată ce va fi anunțată ulterior.

CSM Volei Alba Blaj anunță că începând de vineri, 1 februarie, se fac înscrieri pentru deplasarea gratuită a suporterilor blăjeni la meciul cu Galatasaray Istanbul, din manșa retur a sferturilor de finală ale Cupei CEV, ce se va desfășura marți, 12 februarie, de la ora 17:00, în Sala Transilvania din Sibiu.

Suporterii care doresc să încurajeze echipa la Sibiu se pot înscrie, gratuit, la Registratura Primăriei Blaj, situată la Palatul Cultural (etaj), în Piața 1848, de luni până vineri, între orele 08:00 – 16:00.

Ultima zi de înscrieri: vineri 8 februarie, ora 14:00.

Deplasarea se va face, gratuit, din Piața 1848, marți, 12 februarie, de la ora 14:00