Volei Alba Blaj a învins pe DevelopRes Rzeszów cu 3-1

În cea de-a doua zi a turneului internațional din Polonia, Volei Alba Blaj a învins, sâmbătă seară pe DevelopRes Rzeszów cu 3-1 (25-22, 21-25, 25-19, 25-21).

Cele mai multe puncte au fost marcate de: Ioana Baciu, autoare a 21 puncte, Nađa Ninković (13 puncte), Sara Hutinski (11 puncte) și Ana Lazarević (10 puncte).

Singurul element negativ din acest joc este accidentarea la gleznă, în setul 2, a Sonjei Newcombe, care sperăm că nu este gravă, voleibalista americană fiind menajată până la sfârșitul meciului.

Darko Zakoč a mizat pe următoarea echipă:

Lucie Smutná – Sonja Newcombe, Sara Hutinski, Ioana Baciu, Ana Lazarević, Nađa Ninković (cpt.) – Suzana Ćebić (libero).

Au mai jucat: Addriana Budzon (jucătoare împrumutată pentru acest turneu de la DevelopRes Rzeszów), Ramona Rus și Katerina Zhidkova.

Cu 6 puncte acumulate, Volei Alba Blaj se află pe primul loc la „Developres Cup”.

Vicecampioana Europei mai având nevoie de doar 2 seturi, în meciul cu Dresdner SC, pentru a câștiga turneul de la Rzeszów.

Pe locul 2 se află Dresdner SC, cu 4 puncte, ultimele două poziții fiind ocupate de DevelopRes Rzeszów și Eczacıbaşı Istanbul, ambele cu câte un punct.

„Finala” turneului, Volei Alba Blaj – Dresdner SC, se va disputa duminică, 14 octombrie, de la ora 14:00 (ora României).

Articolul precedentÎntreruperi de curent programate în judeţ, în 16–19 octombrie
Articolul următor12-18 noiembrie: Openul Internațional de Şah „România 100” la Alba Iulia

Comments are closed.