VIDEO Noi dezvăluiri la „Culisele statului paralel”! Cristian Rizea, despre legăturile cu SRI și lumea politică ale unui important om de afaceri

Realitatea PLUS anunță un nou episod din seria „Spovedania lui Rizea” și implicarea statului paralel în viața politică! Când credeau că dezvăluirile lui s-au oprit, vine din nou tăvălugul peste ei! Fostul deputat fugar Cristian Rizea povestește despre un alt om de afaceri, cu o avere de sute de milioare de euro, care are legături cu statul paralel!

Și-a construit companiile cu foști angajați ai SRI și are conexiuni puternice cu lumea politică. În campania pentru alegerile locale a încercat să cumpere un candidat pentru a-i face cale liberă celui pe care îl susținea. 

Cine încearca să o arunce în stradă pe văduva generalului Gușă? I se cer peste 1,5 milioane de euro ca să rămână în casa în care locuiește de peste 34 de ani. Samsarii imobiliari i-au bătut la ușă și i-au oferit 2 milioane de euro promițându-i că-i pun pile la RA-APPS să cumpere apartamentul. 

Toate aceste informații le veți afla dintr-o nouă ediție incendiară „Culisele statului paralel”, duminică, de la ora 21.00 cu Anca Alexandrescu.

Articolul precedentStrategie în alb și negru – Ediția din 21 noiembrie 2020
Articolul următorMicrobuz cu șapte pasageri, răsturnat pe A1. O persoană și-a pierdut viața

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.