VIDEO Imagini dramatice cu morții COVID la Spitalul Universitar din București. Morgile nu mai fac față

Morga Spitalului Universitar din București este arhiplină. Corpurile celor decedați din cauza COVID nu mai au loc în frigidere, scrie Realitatea.net

La Spitalul Universitar de Ugență București se înregistrează 45 de decedați pe zi – COVID și non-COVID. De regulă, necesarul lunar de saci este de 100. Numărul sacilor a fost suplimentat la 500. 45 de decese pe zi înseamnă 10% din total pacienți, COVID și non-COVID. Angajați din spital spun că instituția medicală nu mai are nici saci pentru cadavre.

În ultimele zile, la spitalul Universitar din București s-au format cozi de ambulanțe care aduceau pacienți COVID în stare gravă.

În Spitalul Universitar de Urgență București sunt internați peste 400 de pacienți pozitivi și aproximativ 400 de pacienți negativi.

Aproximativ 100 de pacienți sunt internați cu forme extrem de grave, intubați și necesitând suport ventilator avansat. Medicii fac eforturi supraomenești, dar există cazuri de pacienți pozitivi, care vin cu forme avansate de boală și care au multiple comorbidități și din păcate pierd lupta cu boala.

Articolul precedentPolonia și Slovenia se oferă să ajute România pentru a face față crizei sanitare generată de Covid-19
Articolul următorZilnic, în lume se administrează în jur de 19,2 milioane de vaccinuri, cât populaţia României. Ce ştie jumătate din planetă şi nu ştim noi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.