Unt furat, vândut pe internet

La data de 24 noiembrie 2021, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Inspectoratul de Poliție Județean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, au efectuat 6 percheziţii domiciliare, toate în județul Alba, în cadrul unui dosar penal privind infracțiuni de furt și tăinuire.

 

Din cercetări a rezultat bănuiala rezonabilă că un bărbat de 55 de ani, din județul Alba, angajat al unei societăți comerciale specializată în prelucrarea laptelui, ar fi sustras unt, pe care, cu ajutorul a două tinere, de 26 și 31 de ani, l-ar fi valorificat, ca urmare a postării unor anunțuri pe rețelele sociale.

 

Cu ocazia perchezițiilor, au fost identificate produse lactate în legătură cu care există suspiciunea că provin din activitatea infracțională.

 

Cele 3 persoane vizate de anchetă au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

 

La percheziții, alături de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, au participat polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

 

Cercetările sunt continuate.

Sursa: Realitatea de Alba

Articolul precedentA dat arestul la domiciliu pe beci!
Articolul următorÎn plină eră a digitalizării, la ministerul de resort, dosarele pentru înscrierea la concurs se depun FIZIC

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.