Un parlamentar de Alba acuză PSD de spălare de bani și deturnare de fonduri

Deputatul Florin lansează un nou atac dur la adresa PSD. Parlamentarul de Alba acuză partidul aflat la guvernare de spălare de bani și deturnare de fonduri. Potritiv acestuia, în ultimii doi ani, PSD a plătit sume importante de bani unor firme care ar avea legătură cu jurnaliști, în mod direct sau indirect.

”Îi acuz deschis de spălare de bani și deturnare de fonduri… Vă pun la dispoziție o copie după actul de control a Autorității Electorale Permanente. Este principalul motiv pentru care PSD a schimbat în regim de urgență conducătorul Autorității Electorale Permanente și și-a pus acolo omul care de fapt se face responsabil de spălare de bani și de deturnare de fonduri în special pentru bani negri pentru partid și pentru plata la negru și în alte cazuri prin firme a unor jurnaliști pe care îi vedeți în studiourile centrale de televiziune, în special de la Antena 3 și România TV care sunt prezentați ca și analiști independenți dar care beneficiază la greu de susținerea financiară a Partidului Social Democrat” – a precizat Florin Roman într-o conferință de presă susținută la Alba Iulia.

Roman a prezentat o notă de informare a Autorităţii Electorale Permanente, după controlul efectual la partidul de guvernământ. De aici reiese că în 2017 şi 2018, PSD a plătit sume importante de bani unor firme care ar avea legătură cu jurnalişti, în mod direct sau indirect. Documentul cuprinde şi o listă cu numele acestor firme, dar şi cu sumele plătite din subvenţii acestora. Sumele vehiculate în documente sunt aproximative, valoarea corectă fiind menţionată după finalizarea misiunii de control.

Articolul precedentVehicule cu probleme identificate de poliţiştii din Sebeș
Articolul următorModernizarea școlii din Stremț cu fonduri europene

Comments are closed.