Un bărbat din Șona l-a agresat pe un concetățean

Un bărbat din comuna Șona a fost reținut de polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei, după ce l-a agresat pe un concetățean, lovindu-l cu o bâtă. Conflictul dintre cei doi a pornit de la faptul că victima conducea o cireadă de animale, pe stradă.

La data de 19 septembrie 2019, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat de 59 de ani, din comuna Șona, județul Alba, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În după amiaza zilei de 19 octombrie, în jurul orei 16.40, între bărbatul reținut și un bărbat de 56 de ani, din aceeași comună, s-a produs un conflict spontan din cauză că cel din urmă conducea o cireadă de vite, pe stradă.

În timpul conflictului, bărbatul de 59 de ani l-ar fi lovit pe celălalt, cu o bâtă, în zona capului, provocându-i leziuni pentru a căror îngrijire a fost necesară transportarea la spital.

Incidentul a fost semnalat, prin 112, chiar de către agresor.

Acesta a fost prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, iar ulterior judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Blaj, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

Articolul precedentBătaie într-un bar din Roșia Montană
Articolul următor3 tineri implicați într-un conflict spontan produs la o nuntă

Comments are closed.