Twitter, schimbări majore pentru a crește numărul de utilizatori

0
1

Platforma de socializare Twitter intenţionează să testeze noi caracteristici destinate protejării vieţii private, în încercarea de a creşte numărul de utilizatori ai reţelei.

Printre noutăţile analizate se numără capacitatea de a edita lista follower-ilor şi un instrument pentru a arhiva vechile tweet-uri, astfel încât să nu mai fie vizibile pentru alţii, după o anumită perioadă de timp stabilită de utilizator, transmite Bloomberg.

Ascunderea unor tweet-uri mai vechi s-ar putea dovedi o caracteristică populară în rândul celor care nu vor ca postările lor să existe pentru totdeauna în mediul online, oferind o soluţie mai facilă decât ştergerea manuală a postărilor sau analiza mesajele din urmă cu mai mulţi ani pentru a vedea dacă nu există ceva ce ţi-ai fi dorit să nu fi scris.

Specialiştii de la Twitter lucrează la mai multe produse care să îndepărteze îngrijorările utilizatorilor cu privire la protejarea vieţii private. Unele dintre noile produse urmează să fie testate în curând, iar altele sunt deocamdată în stadiul de concept.

 

În luna martie a acestui an, directorul general Jack Dorsey a spus că în ultimii ani Twitter s-a mişcat mult prea lent când în privința lansării de noi produse. Potrivit acestuia, introducerea de noi instrumente mai rapid este acum un obiectiv general al companiei, alături de ţintele referitoare la creşterea veniturilor şi utilizatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.