Trei bărbaţi din judeţul Hunedoara au furat un portofel

Trei bărbaţi din judeţul Hunedoara care sunt bănuiţi că au furat banii unei femei au fost reţinuți de poliţişti din Abrud. Se pare că aceștia au furat banii în timp ce femia se afla în spital, pentru o consultaţie medicală.

La data de 19 februarie 2019, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Abrud i-au identificat şi reţinut pe 3 bărbaţi, de 57, 45 şi 44 de ani, toţi din județul Hunedoara, care sunt bănuiţi de săvârșirea unei infracțiuni de furt, faptă reclamată poliţiei la data de 12 februarie 2019.

Potrivit IPJ Alba, în sarcina acestora s-a reţinu faptul că, la data de 11 februarie 2019, în jurul orei 10,30, ar fi intrat în holul spitalului din Abrud, unde au abordat-o pe o minoră de 10 ani, a cărei mamă era într-unul din cabinetele medicale, împreună cu sora mai mică.

Astfel, profitând de neatenţia minorei, cei 3 ar fi sustras din geanta pe care mama i-o lăsase în grijă minorei, portmoneul în care era suma de 550 lei, carduri şi documente de identitate.

Cu ocazia activităţilor de cercetare efectuate de poliţiştii, prejudiciul a fost recuperat integral.

În cursul zilei de azi, 20 februarie, cei 3 reţinuţi vor fi prezentaţi în faţa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Articolul precedentVIDEO: 4 persoane bănuite de înșelăciune au fost reținute
Articolul următorScandal într-un bar din Alba Iulia

Comments are closed.