Testele de salivă NU au ajuns nici acum în școli!1.100 de unități de învățământ își desfășoară activitatea în online

Începe cea de-a doua săptămână de școală cu prezență fizică după cele 2 săptămâni de vacanță forțată. Testele non-invazive nu au ajuns însă în școli. Ministerul a anunțat că vor sosi abia în a doua parte a săptămânii următoare. În lipsa testelor, 1.100 de scoli vor rămâne închise, scrie Realitatea.net.

Cu toate că a fost aprobată metodologia de testare în școli, iată că testele încă nu au ajuns în școli, chiar dacă a fost această câștigată licitația pentru o primă tranșă. 

1.100 de școli vor continua să ăși desfășoarea activitatea în online, șia asta deoarece este 0.

La polul opus, peste 2.300 de școli au o rată de imunizare de 100%, iar ca procentaje 71% din unitățile de învățământ ăși desfășoară cursurile în format fizic. Cadrele didactice care predau aici sunt în proporție de 60% vaccinate.

27% dintre unitățile de învățământ continuă însă în online până când se vor vaccina toți profesorii. Dacă vor apărea testele de salivă, vom vedea în ce sens se va schimba situația. 

Articolul precedentLudovic Orban anunță intrarea în opoziție alături de USR
Articolul următorFlorin Cîțu: Taxa de solidaritate pe lux ar fi fost implementată în timpul guvernării PSD dacă era o măsură bună

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.