Doi tineri din Alba Iulia au fost reținuți de polițiști. Sunt cercetați pentru furt în scop de folosință și conducere fără permis după ce ar fi sustras un autoturism pe care l-ar fi condus, pe drumurile publice, fără a deține permis.

 

La data de 15 decembrie 2021, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au identificat și reținut doi tineri, de 18 ani și 17 ani, din Alba Iulia, care sunt cercetați pentru furt în scop de folosință și conducere fără permis.

 

Din cercetări a rezultat că, în noaptea de 2/3 august 2021, împreună cu un tânăr de 16 ani, din Alba Iulia, ar fi profitat de faptul că un autoturism a fost lăsat neasigurat și cu cheile în contact, în curtea unei societăți comerciale și l-ar fi sustras. Ulterior, cei doi l-ar fi condus, pe raza municipiului Alba Iulia, fără să dețină permis de conducere după care l-au abandonat.

 

În cursul zilei de azi, 16 decembrie, cei doi reținuți vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Sursa: Realitatea de Alba