Tânăr din Timiș reținut pentru că ar fi răpit o fată din Alba

Polițiștii in Alba Iulia l-au reținut pe un tânăr de 29 de ani, care se sustrăgea cercetărilor, pentru fapta de lipsire de libertate. Acesta ar fi dus-o pe o tânără, din comuna Sântimbru, împotriva voinței ei, la casa părinților lui din județul Timiș.

La data de 4 septembrie 2019, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un tânăr de 29 de ani, care este cercetat, pentru o faptă de lipsire în libertate în mod ilegal, comisă la data de 27 august 2019 și care se sustrăgea cercetărilor.

În cursul zilei de azi, 5 septembrie 2019, reținutul va fi prezentat în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Polițiștii l-au identificat și pe tatăl tânărului, care este cercetat pentru complicitate la lipsire de libertate.

Inițial și acesta s-a sustras cercetărilor.

Reamintim că în seara zilei de 27 august, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către părinții unei tinere de 25 de ani, din comuna Sântimbru, cu privire la faptul că, în dimineața aceleiași zile, fiica lor s-a întâlnit cu un tânăr, cu care anterior ar fi avut discuții legate de o posibilă căsătorie și, împotriva voinței ei, ar fi fost dusă de acesta, cu un autoturism, în județul Timiș.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul, în vârstă de 29 de ani, i-ar fi propus tinerei să iasă într-un local public, pentru a servi masa și, împotriva voinței sale, ar fi dus-o în Recaș, județul Timiș, la o locuință a părinților săi.

Se pare că tânărul s-ar fi manifestat violent și i-ar fi luat telefonul fetei, împiedicând-o să ia legătura cu familia.

Ulterior, tânăra a putut lua legătura cu familia și a fost lăsată să plece din locuința familiei tânărului, fără a fi victima unei alte infracțiuni.

Aceasta a fost găsită de polițiști, pe raza municipiului Lugoj și a fost redată familiei.

Patru dintre persoanele vizate de anchetă au fost reținute, pentru o perioadă de 24 de ore, iar două se sustrăgeau cercetărilor.

Articolul precedentOrdin de protecție provizoriu împotriva unui bărbat din Poiana Vadului
Articolul următorAlba : 30 de școli și 11 grădinițe neautorizate din punct de vedere sanitar