Tânăr din Alba Iulia cercetat după ce a furat bijuterii și ceasuri

Un tânăr din Alba Iulia a fost reținut de polițiștii de investigații criminale din Alba Iulia pentru furt calificat. Tânărul este bănuit de furtul unor bijuterii și ceasuri, în valoare de 6000 lei, dintr-un apartament din municipiul Alba Iulia.

Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată la data de 10 februarie 2019, de către un bărbat de 31 de ani, din Alba Iulia, cu privire la comiterea unei posibile infracţiuni de furt din apartamentul acestuia.

În cursul aceleiaşi zile, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliției municipiului Alba Iulia l-au identificat în urma cercetărilor pe un tânăr de 23 de ani, din Alba Iulia, ca persoană bănuită de săvârşirea furtului de bijuterii si ceasuri.

La domiciliul tânărului a fost efectuată o percheziție domiciliară, fiind identificate o parte din bijuteriile recalmate ca fiind sustrase.

Se pare că, în perioada 04-10.02.2019, tânărul a fost lăsat nesupravegheat în apartament de către persoana vătămată, iar acesta, profitând de neatenţia bărbatului, i-a sustras mai multe bijuterii din aur si ceasuri, in valoare de 6000 lei, pe care apoi le-a amanetat.

Prejudiciul a fost recuperat in proporție de 75%, urmând a fi restituit părţii vătămate.

În data de 12.02.2019, tânărul a fost prezentat reprezentaților Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, care au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, cu interdicția de a părăsi limita teritorială a județului Alba.

Faţă de bărbat cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

foto arhivă

Articolul precedentAcțiune de amploare pe raza orașului Baia de Arieş
Articolul următorConsultaţii oftalmologice gratuite pentru beneficiarii Așezământului social „Sfânta Varvara” Baia de Arieș

Comments are closed.