Tânăr de 17 ani, în stop-cardiorespirator! A fost solicitat elicopterul SMURD

UPDATE: Elicopterul SMURD a aterizat in loc. Baita la aprox. 15 km de locul solicitării. Schimbarea locului de aterizare a fost provocata de condițiile meteo (ceață densă), aspect care nu a periclitat intervenția. 

Din păcate, dupa mai mult de o ora si jumătate in care s-au facut manevre de resuscitare atât de catre echipajul SMURD cât si de către echipajul elicopterului SMURD a fost declarat decesul.

Echipajul SMURD aparținând Stației de Pompieri Cimpeni intervine in loc. Arieseni pentru acordare prim ajutor medical unui tânăr în vârstă de 17 ani aflat în stop-cardiorespirator.

 

Tânărul aflat în stop-cardiorespirator este la dispensarul medical din loc. Arieseni unde se efectuează resuscitarea de catre echipajul SMURD Cimpeni. 
Locul aterizării a fost stabilit intre loc. Gârda si Arieseni iar personalul Salvamont care va baliza zona, urmează să transporte medicul si asistentul din echipajul elicopterului la dispensar pentru evaluare si sprijin.

 

Sursa: Realitatea de Alba

Articolul precedentVoiculescu îl desființează pe Cîțu: Premierul României a devenit primul epidemilog al țării, vorbind despre lucruri pe care nu le înțelege
Articolul următorGuvernul alocă 15 milioane de lei în 2021 pentru programul de susținere a producției de usturoi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.