Surpare uriașă pe autostrada A10 – Reparațiile vor dura o lună

O bucată din șoseaua de mare viteză s-a prăbușit la kilometrul 15, în apropiere de Alba Iulia, iar traficul a fost deviat în zonă. Autostrada este încă în garanţie, iar constructorul a început deja lucrările de reparații.

 

„Pentru remedierea unor deficienţe apărute în ultima perioadă, la cererea constructorului, CNAIR a luat decizia ca, începând de miercuri, 01.02.2023, ora 08:00, timp de 30 de zile, traficul să fie închis pe sensul de deplasare Sebeş – Turda, de pe autostrada A10, pe sectorul cuprins între km 15+760 – 16+800. Pe perioada instituirii restricţiilor traficul va fi deviat astfel: ieşirea de pe autostradă se va realiza prin nodul rutier Alba Iulia Nord, prin breteaua 3, către sensul giratoriu de pe DN 1, km 386+140, din care se va realiza şi revenirea pe autostrada A10, prin utilizarea bretelei de acces 4”, se arată într-un comunicat al CNAIR. Compania de drumuri precizează că toate lucrările necesare vor fi efectuate de constructor din fonduri proprii, deoarece tronsonul este în perioada de garanţie.

 

Sursa: Realitatea de Alba

Articolul precedentRafila: E inacceptabil ca personalul medical să primească bunuri materiale în schimbul serviciilor pe care le oferă
Articolul următorCel mai sănătos aliment din lume: dacă îl consumi zilnic nu o să ai nevoie de dietă sau de medic

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.