Suflete lângă suflete. Moș Nicolae, vizită pe două roți în Săbăreni – acțiune caritabilă pentru copiii fără posibilități. VIDEO

Ride&Ride a fost, astăzi, Moș Nicolae pentru zeci de copii de la Fundația Filantropică Metropolis, din Capitală. 

Peste 70 de suflete au primit cu bucurie, într-o atmosferă caldă, oaspeți pe două (și patru roți) într-o acțiune caritabilă care a marcat începutul sărbătorilor de iarnă. 

Imagine

Și, cum nicio faptă bună nu rămane nerăsplătită, Moșul și ajutoarele au fost întâmpinați cu un spectacol de colinde și poezii de iarnă. 

Imagine

 

Cu mic, cu mare, copiii s-au bucurat, la rândul lor, de surprizele dulci aduse în dar și de spectacolul cu motociclete pus la cale de băieții mari :).

Cei mai curajoși au încălecat cumiți pe șa și au turat la maximum motoarele. Firește, copiii au fost asistați tot timpul de ajutoarele Moșului Nicolae. 

Bucuroși că au reușit să aducă un zâmbet pe chipurile micuților, Moș Nicolae și ajutoarele promit că vor continua să împartă bucurie și speranță tuturor copiilor. Pentru că binele nu are limite!

 

 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentMarcel Boloș a explicat procentul de creștere a pensiilor – Când vor fi alimentate cardurile sărăciei
Articolul următorCutremur duminică seara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.