Strigăt de ajutor: o femeie are nevoie de bani pentru tratament

Nina Cîrlea, o femeie din județul Alba, diagnosticată cu cancer pulmonar și metastază, are nevoie de ajutor pentru acoperirea cheltuielilor aferente tratamentului si intervenției chirurgicale la Spitalul Memorial din Turcia.

În urma unui control de rutină aceasta a descoperit o formațiune tumorală cutanată în zona lombară. Anul trecut, în apropierea sărbătorilor de iarnă a fost operată. În urma biopsiei, rezultatul a picat ca un fulger peste întreaga familie: melanom malign stadiul 1. Investigațiile au continuat, iar când a fost supusă unei investigații la un computer tomograf, Nicolina a fost diagnosticată cu cancer pulmonar în stadiul 4.

A urmat o perioadă lungă de incertitudini și de necaz. În acest timp, Nicolina a început ședințele de chimioterapie și imunoterapie, la Institutul Oncologic” Prof. Dr. Ion Chiricuță”, din Cluj Napoca.

Din nefericire, boala femeii a avansat, iar Nina a suferit o fractură patologică, incompletă pe colul femural stâng. Astfel, Nicolina Cîrlea este imobilizată la pat de două luni și nu se mai poate deplasa singură nici măcar la tratament. Necazurile nu au încetat să apară, astfel încât, în data de 6 octombrie, a fost diagnosticată cu tromboză la membrul inferior stâng ( cheaguri de sânge) care îi pun viața în pericol . Nina a fost internată la spitalul Județean din Alba Iulia, unde a primit un tratament cu anticoagulante pentru absorbirea cheagurilor, dar fără niciun rezultat.

Costurile pentru operații, tratament și cazare în spital sunt peste puterea familiei. Nu mai este timp de pierdut, starea ei se agravează pe zi ce trece. Prin implicarea unor oameni cu suflet mare, Nicolina ar putea beneficia de tratament în Turcia.

Donatiile se pot face în contul: RO46RNCB0318067309050001, deschis la BCR, pe numele Cîrlea Nicolina.

Sursa: Realitatea de Alba

Articolul precedentBobby Păunescu îl face K.O. pe REZERVISTUL Sorin Oancea. Pionul Statului Paralel, deconspirat
Articolul următorIluminatul festiv se lasă așteptat la Alba Iulia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.