Spectacole cu trupa Skepsis în aer liber!

Trupa de teatru Skepsis propune publicului în lunile Iulie şi August un program atractiv de spectacole în aer liber la poarta a IV-a a Cetăţii.

Primul weekend vesel cu Skepsis începe cu două spectacol de Commedia dell Arte care aduc în prim-plan câteva din personajele principale ale genului.

Sâmbătă, 20.07.2019, ora 19.30 are loc un spectacol de tradiţie din repertoriul grupului, “Tatăl-Fantomă”.

Pantalone, bătrânul negustor avar, ajuns într-o situaţie limită, încearcă să asigure viitorul fetei sale până nu e prea târziu. Tânăra Isabella are însă alte idei pentru viitor, dorind să se căsătorească cu Lelio. Doctorul Balanzone pică şi el în vizită la marele fix. Spre norocul tuturor, Arlecchino, servitorul casei, priceput la toate, este gata să dea o mână de ajutor pentru a rezolva situaţia.

Va reuşi dragosta să triumfe în faţa voinţei neclintite a lui Pantalone?… Cine ştie?… Nu vă putem spune de pe acum. Cu siguranţă vor afla sâmbătă seara toţi cei care vor urmări povestea.

Duminică, 21.07.2019, începând cu ora 19.30 are loc premiera spectacolului “Brighella şi reţeta fericirii“.

Un nou spectacol de Commedia dell Arte în care Brighella, aflat la mare nevoie, apelează la ajutorul Doctorului pentru a găsi leac la necazul care îl macină. Îşi doreşte ceva ce doar un Maestru al medicine îi poate oferi: o reţetă a fericirii!… Doctorul este ultima lui speranţă… însă orice speranţă se poate transforma într-un adevărat coşmar dacă problema ne scapă din mână… Întrebarea e: câtă încredere putem avea să ne lăsăm pe mâna Doctorului?

Articolul precedentSunetul copilăriei răsună la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba
Articolul următorAccident de muncă la Fabrica de Arme din Cugir

Comments are closed.