Aşezământul social „Izvorul Tămăduirii” din Oarda de Jos au organizat vineri, 7 decembrie, un spectacol cu prilejul Zilei de Sfântul Nicolae. Evenimentul s-a desfășurat de la ora 17.00, în Amfiteratrul A9 al Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Programul a cuprins recitaluri de colinde și cântece patriotice, momente coregrafice, o scurtă scenetă dar și momente de poezie și dans, toate susținute de copiii ocrotiți în acest centru social. Potrivit reprezentanților Așezământului social „Izvorul Tămăduirii” din Oarda de Jos, spectacolul a fost organizat în semn de apreciere pentru donatori, binefăcători și colaboratori și ca mulțumire în fața lui Dumnezeu pentru binefacerile revărsate asupra beneficiarilor și angajaților centrului social.

Aşezământul social „Izvorul Tămăduirii” şi-a început activitatea în anul 2004, face parte din reţeaua social filantropică a Arhiepiscopiei Ortodoxe a Alba Iuliei și cuprinde două case de tip familial în care sunt ocrotiţi 19 copii și adolescenți cu vârste cuprinse între 4 și 19 ani. Copiii sunt ocrotiţi cu dragoste astfel încât să îşi poată dezvolta personalitatea şi să se integreze social. Ei beneficiază în cadrul așezământului de îngrijire de specialitate, educaţie, consiliere socială şi psihologică.