Șoferi cercetaţi pentru infracțiuni rutiere pe raza județului Alba.

Miercuri 6 martie, în jurul orei 11.10, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos, în timp ce acţionau pe raza localităţii Ampoiţa, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 52 de ani, din Alba Iulia.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că şoferul autoturismului nu deţinea permis de conducere, pentru nicio categorie de autovehicule.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis.

În Teiuş polițiștii au depistat un tânăr de 27 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe o strada din oraș, având permisul de conducere reţinut.

Faţă de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere cu permisul suspendat.

Tot miercuri, în jurul orei 17.30, poliţiştii  rutieri din Baia de Arieş, în timp ce acţionau pe DN 75, au oprit, pentru control, un tractor condus un bărbat de 46 de ani, din Baia de Arieș.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că remorca ataşată tractorului nu este înmatriculată sau înregistrată în circulaţie.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „tractarea a unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate” faptă prevăzută de art. 334 alin.3 Cod Penal.

 

Articolul precedentConcurs de creație literară și artă plastică la Sebeș
Articolul următorUn bărbat din Alba a murit în baia unui restaurant

Comments are closed.