Șoferi băuți la volan, fără permise de conducere și cu auto neînmatriculate, prinși în Alba

Polițiștii din Alba au prins în trafic mai mulți șoferi fără permise de conducere ori cu auto neînmatriculate sau băuți la volan.

La data de 09 februarie 2019, în jurul orei 02.45, poliţiştii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos, în timp ce acţionau pe raza localității Ampoița, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 48 de ani, din localitatea Meteș, județul Alba.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,89 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a refuzat recoltarea de mostre biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a valorii alcoolemiei.

Faţă de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanțe si refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

La data de 08 februarie 2019, în jurul orei 19.15, poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, împreuna cu Secția de Jandarmi Blaj, în timp ce acţionau pe strada Principală din comuna Cergău, sat Cergău Mare, au oprit, pentru control, un autoturism, radiat din circulație din data de 18.01.2019, condus de un bărbat de 38 de ani, din Blaj, județul Alba.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,42 mg/litru alcool pur în aerul expirat motiv pentru care, conducătorul auto a fost condus la Spitalul Municipal Blaj, în vederea recoltării a două probe biologice de sânge.

Faţă de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanțe si punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

La data de 08 februarie 2019, în jurul orei 19.00, poliţiştii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Sebeș, în timp ce acţionau pe Drumul Comunal 46 în localitatea Răhău, județul Alba, au oprit, pentru control, un autoturism, condus de un bărbat de 48 de ani, din Sebeș, județul Alba, care nu avea montate pe autovehicul plăcuțele cu numerele de înmatriculare sau de înregistrare.

Faţă de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

La data de 09 februarie 2019, în jurul orei 00.01, poliţiştii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Sebeș, în timp ce acţionau la intersecția străzilor Aviator Gheorghe Olteanu cu Dorobanți, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, din Sebeș, județul Alba.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,74 mg/litru alcool pur în aerul expirat motiv pentru care, conducătorul auto a fost condus la Spitalul Municipal Sebeș, în vederea recoltării a două probe biologice de sânge.

Faţă de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

La data de 09 februarie 2019, în jurul orei 18.05, poliţiştii Secției 3 de Politie Rurala Aiud, în timp ce acţionau pe Drumul Județean 107N din localitatea Mirăslău, județul Alba, au oprit, pentru control, un tractor cu remorca, condus de un bărbat de 55 de ani, din Aiud, județul Alba, care nu avea montate plăcuțele cu numerele de înmatriculare sau de înregistrare.

Faţă de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de punerea în circulație si conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat și tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate.

La data de 09 februarie 2019, în jurul orei 22.45, poliţiştii rutieri din cadrul Poliției orașului Cîmpeni, în timp ce acţionau pe Drumul Județean 750, din comuna Sohodol, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, din Sohodol, județul Alba.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,70 mg/litru alcool pur în aerul expirat motiv pentru care, conducătorul auto a fost condus la Spitalul orașului Cîmpeni, în vederea recoltării a două probe biologice de sânge.

Faţă de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

La data de 10 februarie 2019, în jurul orei 16.30, poliţiştii de ordine publica din cadrul Poliției Municipiului Blaj, în timp ce acţionau pe strada Astra din Blaj, județul Alba, au oprit, pentru control, un autoturism, condus de un bărbat de 40 de ani, din Şona, județul Alba, care nu avea permis de conducere.

Faţă de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Articolul precedentUn bărbat din Sebeș cercetat pentru furt dintr-o unitate spitalicească
Articolul următorAcţiune pentru creşterea siguranţei rutiere pe raza judeţului

Comments are closed.