Șoferi băuți la volan, fără permise de conducere și cu auto neînmatriculate, prinși în Alba. Au pus în pericol siguranța circulației.

Polițiștii din Alba au prins în trafic mai mulți șoferi fără permise de conducere ori cu auto neînmatriculate sau băuți la volan.

La data de 13 septembrie 2019, în jurul orei 09.00, polițiștii rutieri din Sebeș l-au depistat pe un bărbat de 41 de ani, din comuna Jina, județul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism, pe raza municipiului Sebeș, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 13 septembrie 2019, în jurul orei 19.15, polițiștii din Blaj, în timp ce acționau pe strada Timotei Cipariu din municipiu, l-au depistat pe un bărbat de 43 de ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 14 septembrie 2019, în jurul orei 21.30, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș l-au depistat pe un bărbat de 38 de ani, din comuna Săsciori, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei Săsciori, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, pentru recoltarea mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei însă conducătorul auto a refuzat să se supună recoltării.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz sau sustragerea de la recoltarea mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

La data de 14 septembrie 2019, în jurul orei 03,30, polițiștii Serviciului Rutier Alba, în timp ce acționau pe B-dul Încoronării din Alba Iulia, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 29 de ani, din comuna Horea, județul Alba.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care l-au condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

La data de 15 septembrie 2019, în jurul orei 17.45, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș l-au depistat pe un bărbat de 45 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 67 C, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 15 septembrie 2019, în jurul orei 20.00, polițiștii din Cugir l-au depistat pe un bărbat de 30 de ani, din comuna Săliștea, județul Alba, în timp ce conducea o motocicletă, pe strada Crișan din oraș, fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și fără ca motocicleta să fie înmatriculată în circulație.

Față de motociclist, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

La data de 15 septembrie 2019, în jurul orei 21,30, polițiștii din Zlatna au oprit, pentru control, un autoturism condus, pe o stradă din oraș, de un bărbat de 33 de ani, din comuna Almașu Mare.

Întrucât conducătorul auto emana miros de alcool, polițiștii i-au cerut să se supună testării cu aparatul etilotest și recoltării mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, însă acesta a refuzat.

Față de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz sau sustragere de la recoltarea mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Articolul precedentBărbat din Sebeș cercetat pentru furt, prins de polițiști
Articolul următorClădirea Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia va fi iluminată în portocaliu de Ziua Mondială a Siguranței Pacientului

Comments are closed.