Socrii lui Cherecheș, nevoiți să își toarne propria fiică

Răsturnare spectaculoasă de situație în dosarul lui Cătălin Cherecheș unde socrii săi au fost nevoiți să își toarne propria fiică la DNA.

DNA face ravagii printre rudele lui Cătălin Cherecheș! Socrii fostului primar sunt nevoiți să își toarne propria fiică pentru a primi o pedeapsă mai blândă! Soții Gliga sunt cercetați pentru că ar fi încercat să o mituiască pe judecătoarea care urma să îl condamne pe Cherecheș. 

Socrii fostului edil riscă între 2 și 7 ani de închisoare. Surse din cadrul anchetei spun că procurorii s-au oferit să îi lase să semneze un acord de recunoaștere a vinovăției, care le-ar fi adus o pedeapsă mai mică. Pe de altă parte, autoritățile au insistat să afle de unde au obținut socrii cei 50 de mii de euro pentru șpagă, fiind puțin probabil ca soții Gliga să fi avut o astfel de sumă. Anchetatorii bănuiesc că banii provin de la soția lui Cherecheș, suspectă și ea în dosar. Cu alte cuvinte, părinții femeii au fost puși să aleagă între a depune mărturie împotriva fiicei lor sau a-și asuma întreaga vină. 

Cătălin Cherecheș, în celulă cu un proxenet! Primarul fugar a refuzat mâncarea din închisoare

 
 
Articolul precedentNicolae Ciucă, despre o posibilă confruntare cu Marcel Ciolacu în alegerile prezidențiale
Articolul următorCe pedeapsă a primit paramedicul SMURD care a abuzat sexual o pacientă în ambulanță, în drum spre spital

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.