Sindicatul Europol: Ajutaţi-ne să găsim un poliţist care să îl sancţioneze pe preşedintele Klaus Iohanis pentru că a fost surprins fără mască

Sindicatul Europol a transmis, într-un mesaj sarcastic, faptul că se caută poliţist cu simţul răspunderii care să îl sancţioneze pe preşedintele Klaus Iohannis pentru că a fost surprins fără mască în două împrejurări care necesitau obligativitatea purtării.

„Wanted!!! Se caută polițist cu „simțul răspunderii” pentru că șefii Poliției Capitalei și l-au pierdut.

Ajutați-ne să găsim un polițist care să îl sancționeze pe președintele României, Klaus Iohanis, pentru că a fost surprins fără mască de protecție la congresul PNL. Așa cum, de altfel, au fost sancționați sute de mii de români simpli.

Anunțul nostru vine ca urmare a explicațiilor imbecile oferite de șefii Poliției Capitalei, care au răspuns sesizării unui cetățean că nu au putut aplica sancțiune președintelui pentru că în sală, la congres nu se afla niciun polițist care să constate prin „propriile simțuri”, adică cu ochii lui, faptul că nu a purtat masca de protecție.

Această justificare tembelistă reprezintă o jignire adusă inteligenței românilor care au îndurat toate restricțiile aplicate după ureche și trădează cancerul politic care s-a infiltrat în MAI. În aceste vremuri, în Poliția Română se aplică legea în funcție de statut, poziția socială și directivele primite de la partid.

Între timp, de la începutul pandemiei și până în prezent au fost sancționați mii de cetățeni doar pe baza imaginilor video sau a unor poze în care apăreau alături de mai multe persoane decât limita legală sau fără mască.

P.S.: Voi iarna unde jucați golf?”, au transmis cei de la Sindicatul Europol.

Mesajul vine după ce un bărbat a întrebat Poliția dacă preşedintele Klaus Iohannis a fost sancţionat pentru că nu a purtat mască de protecţie la Congresul PNL și la biserică, însă a primit un răspuns halucinant.

„Pentru punerea în aplicare a prevederilor OG nr. 2/2001, privind regimul juridic al contravenţiilor, organele de poliţie care au calitatea de agent constatator pot încheia un proces-verbal de constatare a contravenţiei atunci când aceştia constată prin propriile simţuri săvârşirea unei fapte de natură contravenţională”, acesta este răspunsul primit de Cristian Dan la sesizarea trimisă Ministerului Afacerilor Interne.

Articolul precedent10 ZILE LIBERE în plus: ministrul Finanțelor a semnat ORDINUL. Cine sunt BUGETARII care beneficiază de concediul suplimentar
Articolul următorVremea 17 noiembrie – Burniță în mare parte din țară – Maximele nu trec de 12 grade Celsius

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.