Se pregătesc noi RESTRICȚII dure: Semnalul că vom intra într-un lockdown parțial – Ce măsuri urgente se iau după recordul de infectări înregistrat

Autoritățile discută despre obligativitatea măștilor FFP2. E un semn că pas cu pas se iau în calcul noi restricții, într-un context în care tulpina Omicron ia amploare în toată lumea. România se pregătește să înfrunte valul 5. Ministrul Sănătății se întâlnește astăzi cu specialiștii în gestionarea pandemiei.

Alexandru Rafila – ministrul Sănătății va avea o discuție cu directorii Direcțiilor de Sănătate Publică din țară, dar și cu managerii spitalelor.

Numărul cazurilor noi de infectare a explodat azi. Peste 3.900 de cazuri s-au înregistrat în ultimele 24 de ore, mai mult decât dublu față de ziua de ieri. În acest context, autoritățile pregătesc noi restricții pentru români, ce ar putea semăna chiar cu un lockdown parțial.

 

A fost prelungită aplicarea măsurii șomajului tehnic, care se acordă pentru angajații forțați să stea acasă din cauza restricțiilor. De asemenea, masca FFP2, care ar asigura o protecție mai mare în fața virusului, dar care este și mai scumpă, ar putea deveni obligatorie.

Articolul precedentAnunț important pentru toți șoferii loviți de falimentul City Insurance: FGA plătește daune pe repede înainte
Articolul următorIa pastila SRS: Ni se taie curentul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.