Scutul Pădurii : 13 metri cubi de material lemnos, confiscat în urma unui control în trafic.

Poliţiştii din Cugir au confiscat 13 metri cubi de material lemnos, în urma unui control în trafic. În documentele transportului verificat era trecută o cantitate mai mică decât cea reală.

La data de 18 mai 2020, în jurul orei 16.15, poliţiştii din Cugir, în timp ce acţionau pe strada Victoriei din oraş, au oprit, pentru control, un camion cu remorcă care transporta material lemnos.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că în documentele de însoţire prezentate de conducătorul camionului, un bărbat de 36 de ani, din judeţul Hunedoara, era trecută o cantitate mai mică, cu 13 metri cubi de material lemnos, decât cea reală.

Cei 13 metri cubi de material lemnos au fost confiscaţi, iar faţă de conducătorul auto a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, în conformitate cu prevederile art. 19 din Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice.

Articolul precedentSpitalul Județean de Urgență Alba Iulia a reluat consultațiile medicale ambulatorii cu măsuri stricte de protecție
Articolul următorAlba : Programul de lucru la ghişeul Serviciului Arme, Exploziv, Substanţe Periculoase a fost reluat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.