Scandal între două familii din cauza unui gard

Polițiștii din Alba Iulia au reținut trei persoane din oraș care, în timpul unui conflict legat de proprietate, au provocat scandal în cartierul în care locuiesc și-au agresat vecinii.

La data de 6 august 2019, în jurul orei 17.45, în urma unui apel prin 112, polițiștii din Alba Iulia au intervenit, pe strada Craivei din municipiu, unde mai multe persoane erau implicate într-un conflict.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, scandalul a fost provocat de membrii a două familii vecine, din cauza unui gard, aflat în construcție la limita dintre proprietăți.

Trei bărbați, de 21, 29 și 31 de ani, ar fi pătruns în curtea locuinței familiei care construiește gardul și, reproșând că au încălcat limita de proprietate, au devenit violenți.

Persoanele implicate în conflict și-au aplicat reciproc lovituri, astfel că un bărbat de 53 de ani și unul de 29 de ani au suferit leziuni corporale.

Scandalul a continuat și în stradă, până la intervenția polițiștilor, fiind tulburată liniștea publică.

Persoanele implicate au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Alba Iulia unde au fost audiate, iar față de cei 3 bărbați care au provocat scandalul a fost luată măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, violare de domiciliu și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Articolul precedentCopil de 13 ani „uitat” de părinți la o stână în Hunedoara. Acesta a fost lăsat să muncească
Articolul următorMetoda „inelul”! Bătrân din Baia de Arieș înselat de doi bărbați din județele Buzău și Ilfov

Comments are closed.