Scandal în talcioc, lăsat cu arestări

Poliţiştii din Alba Iulia au luat măsura reţinerii faţă de doi bărbaţi din Alba Iulia care au fost implicaţi într-un scandal ce a avut loc duminică dimineaţa în talciocul din municipiu. Sunt cercetaţi pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

La data de 17 septembrie 2018, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 41 de ani şi faţă de unul de 25 de ani, ambii din municipiul Alba Iulia, cercetaţi sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În sarcina acestora s-a reţinut faptul că, în dimineaţa zilei de 16 septembrie, în timp ce se aflau în zona talciocului din Alba Iulia, au provocat un scandal în timpul căruia l-au agresat pe un tânăr de 20 de ani şi ulterior pe două femei, de 41 şi 31 de ani, ce au intervenit în apărarea tânărului de 20 de ani.

În urma incidentului, femeia de 41 de ani a suferit leziuni corporale, fiind necesară transportarea la spital.

La comiterea faptelor a participat şi un tânăr de 19 ani, din Alba Iulia, care în prezent se sustrage cercetărilor, fiind căutat de poliţişti.

În cursul zilei de azi, 18 septembrie, cei doi reţinuţi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Articolul precedentExpoziţia „Imaginile diversităţii“ Aiud a ajuns la Muzeul de Arta din Tulcea
Articolul următorLemn ilegal, confiscat la Bistra

Comments are closed.