S-a prelungit termenul de ridicare a tichetelor de masă pentru vaccinarea completă!

 

Având în vedere perioada extrem de solicitantă pe care sistemul medical o traversează, generată de numărul tot mai mare de persoane care doresc să se vaccineze împotriva COVID-19, precum și pentru a facilita continuarea desfășurării în condiții adecvate a activității în unitățiile medicale în care se desfășoară activitatea de vaccinare, Ministerul Sănătății a majorat termenul de ridicare a tichetelor de masă de la 60 de zile la 6 luni, conform Ordinului nr.2359/2 noiembrie 2021.

 .La centrul de vaccinare de la Pavilionul Expozițional se pot prezenta pentru ridicarea tichetelor de masă, în intervalul orar 08:00-18:00, persoanele care au vaccinare completă ( 2 doze de vaccin Astra Zeneca, Moderna sau Pfizer, respectiv 1 doză Johnson&Johnson) efectuată în perioada 03-30.09.2021, la unul din următoarele centre de vaccinare de pe raza municipiului Constanța:
-Centrul de vaccinare de la Pavilionul Expozițional

-Centrul de vaccinare de la City Park Mall

-Centrul de vaccinare de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase

-persoanele vaccinate la domiciliu în această perioadă de echipele mobile ale Centrului de vaccinare – Pavilion Expozițional Constanța.

Persoanele vaccinate la alte centre sunt rugate să se prezinte la centrele unde s-au imunizat.

Atenție! Pentru a intra în posesia tichetelor valorice , cetățenii trebuie să prezinte actul de identitate și vor fi căutați în RENV, dacă nu mai au adeverința de vaccinare.

Sursa: Realitatea de Alba

Articolul precedentTransalpina rămâne deschisă în timpul iernii pe tronsonul dintre judeţele Alba și Vâlcea
Articolul următorDoi soți și-au pierdut viața după ce mașina lor s-a lovit de o autoutilitară

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.