Rulotele unei firme de închirieri, în custodia poliției din Albania. Ele a fost folosite de niște tineri pentru a transporta droguri

Patru tineri care au închiriat două autorulote din Alba Iulia au fost prinși în Albania cu 260 de kilograme de cannabis, în urma unei acțiuni de amploare a autorităților albaneze. 

Autorulotele au fost închiriate de la o firmă din Alba Iulia, iar proprietarul se află acum într-o situație dificilă deoarece nu știe când le poate recupera de la autoritățile din Albania.

Cei patru tineri au venit de la București și în data de 28 februarie au închirat cele două autorulote pe o perioadă de 10 zile.

Aceștia au spus că merg alături de familie, în excursie, în Grecia. Mai mult de atât, aceștia și-au lăsat și mașina personală în Alba Iulia.

Firma de închirieri a ținut constat legătura cu aceștia pentru a vedea dacă totul este în regulă cu mașina, sau dacă au avut probleme, fiind de altfel o procedură standard.

La un moment dat, cei patru tineri au prelungit contractul de închiriere, iar când au făcut trasferul de bani, suma a fost virată de la un Western Union din Albania.

Luni, 13 martie firma de închirieri nu a mai putut lua legătura cu cei patru, deoarece marți, la ora 18.00, aceștia trebuiau să se prezinte cu rulotele înapoi în Alba Iulia.

Atunci reprezentații firmei au început să dea telefoane deoarece s-a gândit la ce este mai rău: că au avut un accident rutier și că ori sunt la spital și nu pot vorbi ori s-a întâmplat ceva mai grav.

De asemenea au anunțat poliția din Alba Iulia, care a început să facă o serie de verificări.

Din câte se pare, potrivit declarațiilor poliției din Albania, capturarea celor patru tineri din România a făcut parte dintr-o acțiune amplă de filaj.

Mai mult de atât aceștia erau urmăriți și pe drum de către polițiști după cum se poate vedea în câteva din filmările făcute publice de RTV Klan, o televiziune din Albania.

Cele două autorulote sunt în custodia poliției din Vlora, iar proprietarul a început să facă demersuri pentru a afla cum le poate recupera. Paguba este cu atât mai mare încât firma avea rezervări pentru rulotele în cauză, iar acum acestea sunt tocmai în Albania.

Proprietarul speră ca autoritățile române să facă demersuri pentru a-și putea recupera autorulotele cât mai repede.

Sursa: Realitatea de Alba

Articolul precedentAmendat pentru că vindea azot fără autorizație
Articolul următorOficial. Mandat de ARESTARE pe numele lui PUTIN pentru CRIME de război în Ucraina

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.