Româncă ucisă de rechin, în Egipt – scandal pe certificatul medico-legal: halucinant ce au scris autoritățile în acte

Situație scandaloasă în cazul româncei ucise de rechin în Egipt! S-a aflat ce scrie în raportul oficial de deces al Roxanei Donisan. În document nu se precizează dacă este vorba de atacul unui rechin sau nu. Autoritățile spun că nu au nicio explicație. Totodată, astăzi, părinții Roxanei, rude, cunoscuți, dar și foști colegi de la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice o vor conduce pe ultimul drum.

 

Lacrimi și durere la căpătâiul Roxanei, românca ucisă de rechin în Egipt. Sicriul cu trupul neînsuflețit a ajuns acasă și a fost depus la o biserică din Suceava. Zeci de coroane și lumânări au fost așezate la capelă. Părinții, sfâșiați de durere, își vor conduce astăzi pe ultimul drum singurul lor copil. De asemenea, s-a aflat ce scrie în raportul oficial de deces al Roxanei Donisan. Însă în document nu se precizează dacă este vorba de atacul unui rechin sau nu. 

Autoritățile din Egipt refuză să recunoască, în certificatul medico-legal, că este vorba despre atacul unui rechin.

 

Potrivit certificatului, decesul româncei ar fi survenit în urma pierderii de sânge după interacțiunea cu un animal mare. 

Roxana Donisan, condusă pe ultimul drum

Părinții Roxanei, rude, cunoscuți, dar și foști colegi de la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice au venit să-și ia rămas-bun și să participe la slujba pe care preoții au organizat-o în amintirea femeii de 44 de ani.

 

Familia îndurerată a primit și certificatul de deces al fiicei. Potrivit documentului întocmit de medici legiști din Egipt, „moartea a survenit în urma pierderii sângelui ca urmare a unui accident cu un animal”. Pe actul de deces nu scrie nimic despre un rechin. Potrivit ziarului Libertatea, Asociaţia pentru Protecţia şi Conservarea Mediului în Hurghada, cea care a colaborat în soluționarea cazului Roxanei, a declarat că nu are nicio explicație.

Roxana Donisan era singură în vacanță din Egipt în care și-a găsit sfârșitul chiar înainte de a pleca spre casă.

Ultimul mesaj trimis acasă de românca ucisă de rechin, în Egipt

Ultimul mesaj trimis de Roxana acasă a fost pe 28 iunie, spune mama acesteia.

„Mesajul a fost trimis prin vecină: „Bună ziua, m-a rugat Roxana să vă transmit că se simte bine și că este foarte frumos acolo.” Pe data de 28 iunie”, a mai spus mama. 

 

Vestea tragică au aflat-o de la televizor. Tatăl Roxanei a sunat imediat la poliție după ce imaginile cu turista din Austria ucisă de rechin au apărut în spațiul public. Se temea că fiica lui ar fi putut păți ceva, iar vestea tragică a venit la scurt timp.

Roxana Donisan, în vârstă de 44 de ani, lucra la Direcția de Finanțe din Suceava. Colegii femeii sunt și ei în stare de șoc.

Articolul precedentCRIZĂ de medicamente în România. Bolnavii cronici și copiii, afectați de LIPSA din farmacii
Articolul următorGermania pregătește „adăposturile foamei” – Țara, în colaps energetic

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.