Revoltă în Giurgiu. Transgaz a intrat cu utilajele pe pământul unor fermieri fără să anunțe. Le-a distrus culturile și a lăsat dezastru în urmă

Este revoltă uriașă în județul Giurgiu. Asta după ce buldozerele unei companii au intrat ilegal pe terenul unui fermier. La fața locului a fost chemată și poliția.

În județul Giurgiu, în satul Letca Nouă a izbucnit o revoltă în rândul fermierilor după ce pe câmpurile acestora au pătruns mai multe utilaje de la Transgaz.

Echipa Realitatea Plus a ajuns la fata locului si a stat de vorba cu fermierii pagubiti:

Fermier – Consider ca acest incident este provocat de cei de la Transgaz, inclusiv primarul din Letca Noua, care nu au respectat procedura de avizare a cetateanului. M-am trezit cu utilajele pe teren escavand terenurile fara ca cineva sa ma informeze.

Realitatea Plus – Care este scopul acestei lucrari pana la urma? 

Fermier – Nu stim nimic nici in prezent ce se va executa aici. am inteles ca va trece o coloana de gaz ce vine din Marea neagra pana in Austria, astea sunt singurele informatii pe care le am la momentul de fata

Realitatea Plus – Macar ati fost instiintati?

Fermier –Nu, absolut nimeni nu avenit sa ne instiinteze cu nici o informatie

 Realitatea Plus – Care este prejudiciul acestui dezastru?

Fermier – Nu pot să avaluez care este este prejudiciul la momentul de fata. Asteptam zilele viitoare sa ne punem la masa, sa vedem ce au stricat si sa contabilizam. Au distrus o cultura de grau, aveti filmarile pe camera. Au distrus pe 60 de hectare. Suntem azi aici si nu vom reninta pana cand nu vedem cadrul legal.

Realitatea Plus – Ati incercat sa luati legatura cu domnul primar?

Fermier – Da, am incercat sa iau legatura cu domnul primar,. Nu a existat raspuns, fuge, se piteste, nu vine la fata locului. Era normal ca domnul primar sa fie aici si sa rezolve aceasta problema.

Articolul precedentFosta șefă a Casei de Pensii: Pensiile mici se vor dubla, în multe cazuri, după recalculare
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.