Realitatea.NET domină net online-ul românesc: locul 1 la nivel național, în luna noiembrie. Site-urile Trustului Realitatea, creștere spectaculoasă

Site-ul de știri al Trustului Realitatea domină net piața media din România. Informațiile la cald și conținutul de calitate, pe plan intern și extern, alegerile din Statele Unite ale Americii, dar și serialul de dezvăluiri explozive despre statul paralel care au răscolit din temelii clasa politică din România și încep să rescrie justiția au poziționat site-ul www.realitatea.net ca lider absolut în online-ul românesc și în noiembrie, a doua lună consecutiv, la o distanță considerabilă față de următorul clasat.  

Potrivit datelor centralizate, în luna noiembrie, peste 12.2 milioane de cititori unici au vizitat site-ul www.realitatea.net, clasându-l, astfel, a doua lună consecutiv, în topul online-ului românesc, însumând peste 48 de milioane de afișări.

Cititorii realitatea.net sunt de toate vârstele, însă cei mai activi sunt utilizatorii cu vârste cuprinse între 34 și 44 de ani. 55% dintre cititori sunt femei.

Pe lângă cititorii din România, realitatea.net fidelizează și publicul numeros din străinătate, dovedind încrederea de care Trustul Realitatea se bucură și peste granițe. Potrivit statisticilor, după cititorii din România, în top urmează cei din Germania, Italia, Marea Britanie, Spania și Statele Unite.

Peste 95% dintre utilizatori accesează site-ul de pe dispozitive mobile.

În același timp, www.realitateasportiva.net, un alt produs de marcă al Trustului Realitatea, a cunoscut și el o creștere semnificativă, reușind, și de această dată, să-și consolideze poziția în topul site-urilor de sport din România. 

În plus, la nivel de grup, și celelalte site-uri din Trustul Realitatea au înregistrat, în luna noiembrie, o creștere constantă și echilibrată. Vă mulțumim!  

Articolul precedentAlba Iulia, Blaj şi Ciugud rămân în carantină!
Articolul următorKlaus Iohannis, mesaj de 1 Decembrie: „Peste ani vom putea fi mândri de modul în care românii au răspuns acestei provocări a pandemiei”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.