Reabilitarea infrastructurii de transport public a intrat pe ultima sută de metri

Străzile Regimentul V Vânători, Ferdinand, I.C.Brătianu, Ardealului și Tudor Vladimirescu fac parte din primul lot al Planului de Mobilitate  pentru care a fost semnat, la începutul lunii aprilie, contractul pentru serviciile de proiectare.

 
Marți a fost semnat contractul pentru serviciile de proiectare și pentru cel de-al doilea lot al Planului de Mobilitate.
 
”Astfel, după finalizarea proiectelor tehnice pentru cele două loturi, va urma execuția proiectului finanțat prin Programul Operațional Regional. Obiectivul principal al acestui proiect este reducerea emisiilor de carbon, în Municipiul Alba Iulia. Un oraș fără poluare este un oraș cu o mai bună calitate a vieții, iar prin aceste proiecte, emisiile de CO2 vor fi reduse cu 3,5%. Totul pentru confortul sporit al cetățenilor și transformarea orașului nostru într-unul în care calitatea vieții să fie cât mai ridicată”, a declarat Gabriel Pleșa, primarul municipiului Alba Iulia.
 
Strazile care vor fi reabilitate prin cele două loturi ale Planului de Mobilitate sunt: 
Lotul 1: Str. Regimentul V Vânători, B-dul. Ferdinand, Str. I.C.Brătianu, Str. Ardealului, B-dul. Tudor Vladimirescu, Str. Turnătoriei și Str. Cabanei.
Lotul 2: B-dul. Încoronării, B-dul. Republicii, B-dul. Revoluției 1989, Str. Francisca, Str. Gheorghe Pop de Băsești, Str. Lalelelor, Str. Nicolae Grigorescu și Str. Pinului.
 

Sursa: Realitatea de Alba

Articolul precedentA traversat strada pe bicicletă fără să se asigure și a fost lovit de o mașină
Articolul următorSfaturi ignorate, ”vitejii” mortale!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.