Astăzi, vremea se va menţine caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, însă în zonele joase de relief din centrul, estul şi sud-estul teritoriului, mai ales dimineaţa va fi ceaţă și izolat condiții de burniţă.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare în Banat, în zona montană înaltă, dar şi în partea de sud-est a ţării, iar temperaturile maxime se vor încadra în general între 13 şi 22 de grade. În București, vremea va fi în continuare caldă pentru începutul lunii noiembrie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în primele ore ale zilei. Vântul va sufla de la slab până la moderat, iar temperatura maximă, la amiază, ajunge la 20…21 de grade.

La munte, valorile termice se vor menţine peste cele normale perioadei. Cerul va fi variabil, dar cu înnorări şi ploi slabe pe timpul nopţii în Carpaţii Occidentali şi în vestul Carpaţilor Meridionali. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 grade la Semenic, 12 la Sinaia, 14 la Stâna de Vale, iar maxima de 15 grade se va înregistra la Predeal.