Primele declarații ministrului Dan Vîlceanu: ”Aceasta cred că este prioritatea principală”

Noul ministru al Finanțelor Dan Vîlceanu a anunțat joi care este prioritatea sa la Ministerul Finanțelor. Acesta preia astăzi mandatul de la Florin Cîțu.

„Știți că este un proiect de refacturare de câteva luni în minister și care nu a ieșit. Sunt alte proiecte importante. Ministerul de Finanțe este singurul minister aducător de venituri din Guvernul României și asta cred că este prioritatea principală. Mă interesează, așa cum știți, să consolidăm bugetul României și creșterea economică continuă și consolidată”, a spus Dan Vîlceanu.

Cât despre acuzațiile la adresa lui, Dan Vîlceanu a spus: „În primul rând, declar toate aceste aspecte. Este foarte important ca lumea să știe adevărul. Ce este știre falsă și ce este adevărat. Da, există o companie la care faceți referire, care este o companie a părinților mei. A fost înființată în 1997, când aveam 18 ani. Deci această chestiune că aș folosi părinții paravan pentru afaceri nu se justifică. La 18 ani trebuie să fii cel puțin precoce sau mai mult decât precoce ca să-ți folosești părinții paravan pentru afaceri, dar în politică acuzațiile se fac și fără fundament. Asta e! Cât privește contractele, toate, dar absolut toate, nu au fost câștigate decât prin licitație publică”.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedent100% | Aurel Popescu (ROMPAN): Nu brutarii scumpesc pâinea, noi suntem victime. Cum explică prețul mai mare
Articolul următorAccident la Sântimbru! Impact între un autoturism și un TIR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.