Prima întâlnire din acest an a clubului LecturAlba

Miercuri, 30 ianuarie 2019, ora 17:00, la sala de lectură a bibliotecii județene va avea loc prima întâlnire din anul 2019 a clubului de lectură LecturAlba.

Inițiat de către Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba în anul 2017, Clubul de lectură LecturAlba propune tuturor îndrăgostiților de lectură o incursiune în lumea frumoasă și seducătoare a cărților ce pot fi împrumutate din colecțiile bibliotecii.

Participarea la ședințele Clubului de lectură LecturAlba este un motiv în plus de a practica o lectură constantă și îndrumată de specialiști și de a regăsi în comunitatea iubitorilor de carte plăcerea unor discuții și dezbateri libere pe seama textelor citite.

Clubul de lectură LecturAlba se întâlnește lunar, în aceeași locație și la aceeași oră, în ultima miercuri din fiecare lună.

Coordonatorul Clubului de lectură LecturAlba este bibliotecara Felicia Colda care vă propune pentru luna ianuarie romanul Hoțul de cărți al autorului australian Markus Frank Zusak.

Cartea a primit numeroase premii și a fost timp de 230 de săptămâni în topul New York Time Bestseller List.

Hoţul de cărţi este o poveste despre puterea cuvintelor, cuvintele care tămăduiesc, care rănesc sau te lasă indiferent, te fac să iubești, să mergi înainte, să fii tu… cuvintele care au puterea de a crea lumi.

Cu o scriitură excelentă şi arzând de intensitate, premiatul autor Marcus Zusak ne-a dăruit una dintre cele mai durabile poveşti ale timpurilor noastre.

Pe lângă această propunere de lectură, cei prezenți la club vor putea veni cu noi sugestii de lectură pentru ședințele de la următoarele întâlniri.

Fii prietenul cărților în Clubul de lectură LecturAlba de la Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba!

Eveniment organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba.

Articolul precedentUn bărbat a furat dintr-o manăstire din Şugag
Articolul următorSituația cazurilor de gripă în Alba

Comments are closed.