Prezentări de cărți și muzică folk cu Adrian Sărmășan

Cantautorul Adrian Sărmășan își va lansa volumele de versuri Zâmbesc fără frică și Raiul lupilor îngeri și albumul intitulat Dimineți în 2 și va susține un recital de muzică folk, miercuri 10 aprilie 2019 și joi 11 aprilie 2019.

Caravana literară scriitori în școală va poposi la Blaj, în 10 aprilie 2019 începând cu ora 12:00 la Colegiul Național ,,Inochentie Micu Clain” unde elevii și profesorii vor participa la lansarea celor 2 cărți și a albumului și la un recital Adrian Sărmășan.

Din programul evenimentului mai fac parte un moment artistic susținut de elevii colegiului coordonați de prof. Claudia Raica Oancea și de un interviu cu cantautorul.

În data de 11 aprilie 2019 de la ora 12:00, la Școala Gimnazială ,,Avram Iancu” din Alba Iulia va avea loc a doua caravană literară.

Elevii ciclului gimnazial coordonați de doamna director adjunct Mirela Ianc vor avea prilejul să se întâlnească cu muzica și versul de bună calitate, ambele purtînd semnătura artistului Adrian Sărmășan.

Silvan Stâncel, managerul Bibliotecii Județene ,,Lucian Blaga” Alba, va prezenta și va oferi din partea instituțiilor organizatoare volumul Opere – Octavian Goga.

Sala de lectură a Bibliotecii Județene ,,Lucian Blaga” Alba, va găzdui miercuri 10 aprilie 2019, cu începere de la ora 18:00, un periplu lirico-muzical, în care publicul albaiulian va avea prilejul să asculte muzică live în interpretarea lui Adrian Sărmășan și un moment recitativ susținut de Felicia Colda.

Daniela Floroian va vorbi Despre proiecte, autor și cărțile lansate.

Autorul va oferi la final autografe pe cărți și albume.

Adrian Sărmășan este poet, compozitor, cantautor și interpret de muzică folk, pop, country și rock.

A debutat muzical în anul 1979 și a primit numeroase premii la concursuri muzicale naționale.

A fost nr. 1 în topurile muzicale din România, iar în anul 2017 a obținut trofeul ,,Omul cu chitara” acordat la Gala Premiilor Muzicale Radio România 2017.

Organizatorii evenimentului sunt Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba, iar parteneri în organizare sunt Inspectoratul Școlar Județean Alba, Colegiul Național ,,Inochentie Micu Clain” Blaj și Școala Gimnazială ,,Avram Iancu” Alba Iulia.

Articolul precedentSebeșan prins conducând sub influenţa băuturilor alcoolice
Articolul următor269 de locuri de muncă vacante în județ