Președintele PSD: fără reglementarea pieței energiei, economia și locurile de muncă sunt în aer!

PSD nu-l va lăsa în pace pe Virgil Popescu până când ministrul Energiei nu va lua măsurile necesare. „Nu este posibil să ți se ceară 3-4 lei/KW și tu, antreprenor, să speri că poți produce competitiv”, a arătat președintele PSD, Marcel Ciolacu, în discursul la Gala Topul Național Firmelor Private din România. Singura soluție care poate garanta că populația, economia și locurile de muncă vor fi protejate este reglementarea pieței energiei pentru o perioadă de cel puțin 2 ani. 
Liderul social democrat a susținut în nenumărate rânduri că orice politică economică , orice construcție bugetară nu se pot face înainte de stabilizarea pieței Energiei. Prețul energiei este factorul esențial care alimentează puternic inflația. 70% din scumpiri sunt generate de prețul energiei, a explicat Marcel Ciolacu în fața antreprenorilor români. Este și motivul pentru care PSD va insista zilnic pe măsurile pe care le așteaptă de la liberalul Virgil Popescu, ministrul Energiei, și în absența cărora orice alte discuții sau decizii comune sunt în așteptare.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentSTUDIU: Oamenii, îngroziți de războiul cu facturile nesimțite – Jumătate dintre români spun că vor stinge lumina
Articolul următorNu mai arunca semințele fructelor! Consumul lor ne poate îmbunătăți sănătatea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.