Premierul Nicolae Ciucă se întâlnește astăzi cu primarii de comune și orașe din România

Premierul Nicolae Ciucă va avea discuții cu primarii de comune și orașe din România, iar apoi va avea loc o întâlnire cu primarii de mari municipii, dar și cu președinții de consilii județene.

Întâlnirea se anunță una cu scântei, asta pentru că aleșii locali se plâng de costul mare al facturilor și arată că nu vor putea suporta întreținerea școlilor sau spitalelor.

Primii care vor intra la discuții vor fi reprezentanții Asociației Orașelor din România și ai Asociației Comunelor din România, o întâlnire care va începe la ora 10.00.

A doua întâlnire a premierului va fi cu eprezentanții Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România și ai Asociației Municipiilor din România, o întâlnire care va începe la ora 14.00.

 

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentBobby Păunescu: „Săptămâna viitoare cred că va fi foarte importantă pentru România. Președintele cred că va lua niște decizii”
Articolul următorMarcel Boloș, anunț crucial despre voucherele sociale: „Vor fi primite până în 2027” – Ce fac românii care NU le-au primit

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.