Polițiștii din Alba caută două minore dispărute

Două minore care au plecat dintr-o casă de tip familial din Alba Iulia şi nu au mai revenit până în prezent sunt căutate de către polițiștii din Alba. Cei care dețin informații ce pot ajuta la găsirea acestora sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau la numărul de urgență 112.

Reprezentantul unei case de tip familial pentru minori, din Alba Iulia, a sesizat polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Alba cu privire la faptul că, la sfârşitul lunii decembrie 2018, minorele OPREAN ANA TEODORA, de 17 ani şi DANCIU ELENA, de 16 ani, au plecat din casă şi nu au mai revenit.

Semnalmentele minorei OPREAN ANA TEODORA: înălţime 1,55- 1,60 m, greutate 50- 55 kg, faţă ovală, păr vopsit blond, lung, ochi căpriu, ten deschis.

La data plecării, aceasta purta geacă şi pantaloni roz cu albastru.

Semnalmentele minorei DANCIU ELENA: înălţime 1,65 m, greutate 45- 50 kg, faţă ovală, păr brunet, de lungime medie, ten măsliniu, ochi căpriu, iar pe mâna stângă are un tatuaj cu inscripţia „LOVE”.

La data plecării, aceasta purta geacă scurtă, neagră, blugi negri tăiaţi şi încălţăminte de culoare neagră.

Încă de la momentul dispariţiei, au fost demarate toate activitățile în vederea depistării minorelor, acestea fiind date în urmărire la nivel național, însă, până în momentul de faţă nu au fost identificate.

Persoanele care dețin informații care pot conduce la depistarea lor sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Articolul precedentProgramul autobuzelor STP în zona metropolitana Alba Iulia pentru ziua de 24 ianuarie
Articolul următorPartidul Realitatea, blocat de actuala putere!

Comments are closed.