Polițiștii care l-au prins pe autorul tâlhăriei din Alba Iulia au fost recompensați de Corpul Național al Polițiștilor

Agenţii de poliţie ce l-au prins, cu operativitate, pe un bărbat ce a tâlhărit o tânără în scara unui bloc din municipiul Alba Iulia, au fost felicitaţi de colegii din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba şi au fost recompensaţi de organizaţia profesională a poliţiştilor – Corpul Naţional al Poliţiştilor – Organizaţia Teritorială Alba. 

La sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba a avut loc azi, 27 noiembrie 2018, o festivitate în cadrul căreia poliţiştii inspectoratului le-au transmis mesajul lor de apreciere agenţilor de poliţie Moldovan Daniel, Belei Mădălin şi Limbăşeanu Marcel. Cei 3 poliţişti au dat dovadă de spirit de iniţiativă şi curaj.

În ciuda tinereţii dumneavoastră, sunteţi un exemplu pentru noi toţi şi am convingerea că veţi face, mai departe, onoare profesiei de poliţist. În numele poliţiştilor din judeţul Alba, vă felicit pentru profesionalismul de care aţi dat dovadă!”, a spus domnul comisar şef Rus Mihai, adjunct al şefului inspectoratului, aflat la comanda Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

În semn de recompensă şi încurajare, colonel ® Ilea Ioan Ilie, preşedintele Corpului Naţional al Poliţiştilor – Organizaţia Teritorială Alba, le-a înmânat celor 3 poliţişti sume de bani, din partea organizaţiei pe care o conduce. „Sunt fost poliţist şi afirm, cu tărie, că pot să mă uit, cu mândrie, în urmă, pentru că aceşti tineri, ce au rămas să slujească dreptatea, sunt poliţişti adevăraţi, devotaţi celei mai frumoase profesii din lume”.

Articolul precedentDefilare cu trupe, tehnica militară, avioane și elicoptere pe 1 decembrie. Vezi programul manifestărilor!
Articolul următorȘedință solemnă de Guvern, joi la Sala Unirii

Comments are closed.